Nis

Catch Your Light eTwinning Projesi Nisan ayı Teması "Müzik". Tema kapsamında proje öğrencileri zoom üzerinden tanışacaklar ve konuk sanatçı Bila ERAKCORA eşliğinde müzik ziyafetine eşlik edecekler. Toplantı 25 Nisan Perşembe günü 20.00'da zoom üzerinden gerçekleştriecektir. Proje öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşecektir. Beylikköprü İlkokulu Müdür Yardımcısı Bilal Erakcora'ya projemize verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.

Nis

CATCH YOUR LIGHT

Okulumuz 1/D sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Dilek ŞİMŞEK PİRİM Romanya ve Türkiye ortaklı “CatchYourLıght” adlı eTwinning projesine başladılar.

Çocukların kendilerine has yetenekleri vardır. Her çocuk kendini farklı bir sanat dalıyla ifade eder. Çocuklar yeteneklerinin farkına varmak için sanata ihtiyaç duyarlar. Bizim de bu projedeki amacımız, öğrencilerimizi sanatın renkli dünyasına çekerek, sanatla tanıştırarak, sanatsal düşünme ve üretme becerisi kazandırarak estetik değerlerinin gelişmesini sağlamaktır.

Projemizde Roman ve Türk ortaklarımızla öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerini sağlayıp, özgüvenleri yüksek bireyler haline getirmeyi sağlayacağız. Projemizde çocuklar yaparak yaşayarak öğrenecekler, Web 2.0 araçlarıyla da eğlenerek yeni deneyimler keşfedecekler.

Mrt

Su verimliliği projesi kapsamnında okulumuz 3.sınıflar tarafından yapılan etkinliklere ait görseller.

Mrt

Kuruculuğunu okulumuz Sınıf Öğretmeni Sevda ÇINGIL’ın yapmış olduğu “Catch Your Light” adlı eTwinning projesi için çalışmalara başlandı. Okulumuz 3-F Sınıf Öğretmeni İlhan ÇELİK ve öğrencileri projeye katılarak çalışmalara başladı.  Türkiye’den ve Romanya’dan öğretmenlerin katıldığı proje ile çocukların kendi yeteneklerini fark etmeleri ve sanatsal çalışmalara katılmaları hedefleniyor. Projeye katılan çocuklar, eğlenceli etkinliklerle projeye dâhil oluyorlar.

Mrt

3/C sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Sevda ÇINGIL rehberliğinde yürüttükleri I Can Learn Too eTwinning projesinde şubat ayı kapsamında akıl ve zaka oyunları oynadılar. Resfebe oluşturdular ve bulmaca çözdüler. Güvenli internet günü kapsamında çalışmalar yaptılar. Mart ayı kapsamında ise sanatsal çalışmalar yapacaklar.

Mrt

Okulumuz 3/C sınıfı öğretmenleri Sevda ÇINGIL rehberliğinde Catch Your Light (Işığını Yakala) eTwinning Projesine başladı. Okulumuz öğretmenlerinden Sevda ÇINGIL'ın kuruculuğunu Romanya ile ile birlikte yürüttüğü proje de her çocuğun kendine özgü özellikleri, farklı yetenekleri vardır. Her çocuk kendini ifade edebilmeyi, en az bir alanda da olsa başarılı olmayı ve çevresi tarafından beğenilmeyi ister. Özgüven sahibi bir birey olarak yetişebilmeleri için çocukların kendisiyle ilgili gerçeklerin farkında olması, yeteneklerini keşfetmesi, yeteneklerini geliştirmesi için gerekli çabayı göstermesi, kendisi hakkında olumlu düşünebilmesi gerekmektedir. Bu projede öğrencilerin kendilerini keşfetmelerini sağlayarak özgüven sahibi bir birey olmalarını sağlanacaktır. Proje kapsamında, proje logo ve posterlerini seçtiler. Answergarden da "Sanat Nedir?" sorusunun yanıtını aradılar. Projenin mart ayı etkinlikleri kapsamında sanat etkinlikleri yapacaklar.

Şbt

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sevda ÇINGIL rehberliğinde I Can Learn Too eTwinning projesinde çalışmaya başladılar.  Her çocuk kendini ifade edebilmek, en az bir alanda başarılı olmak, çevresindekiler tarafından beğenilmek ister. Kendine güvenen bireyler olarak yetişebilmeleri için çocukların kendileri hakkındaki gerçeklerin farkında olmaları, yeteneklerini keşfetmeleri, yeteneklerini geliştirmek için gerekli çabayı göstermeleri ve kendileri hakkında olumlu düşünebilmeleri gerekmektedir. Mutlu ve okulu iyi olan bir çocuk okula keyifle gelecektir. Kesinlikle başarılı olacak ve kendini keşfedecektir. Öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerini sağlayarak özgüvenli bireyler olmalarını sağlayacağız.

Şbt

Ara

Ev sahipliğini okulumuzun yaptığı "OKULUM TEMİZ" projesinde belge alan okullarımızın sertikalarını vermek için gelen Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK ,  ve İSG ekibi  ilçemizi ziyaret etmiştir. Bu ziyaret sırasında müdürlerimizlede görüşme fırsatı bulmuştur. İlçemizde ki okullar hakkında bilgi almıştır. Belge almaya hak kazanan okul yöneticilerine belgelerini teslim etmiştir.

Okulumuzu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOAÇAK'a , Ankara İSG ekibine teşekkür ediyoruz.

Kas

Ana okulu öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu "Atatürk Sergisi" okulumuzun 1.katında sergilenmeye başlamıştır. Emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği "Atatürk'ün Gözüyle Cumhuriyetin 100. Yılı" temalı resim yarışmasında okulumuz 4-E sınıf Öğrencisi Elif Eylül KARACA 1. olmuştur. Öğrencimizi , öğretmenimizi ve velilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını  diliyoruz.

Eyl

Çocuklarımızın hijyen konusunda yapması gereken rehber dosyaya ulaşmak için alttaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.