Catch Your Light (eTwinning)

CATCH YOUR LIGHT

Okulumuz 1/D sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Dilek ŞİMŞEK PİRİM Romanya ve Türkiye ortaklı “CatchYourLıght” adlı eTwinning projesine başladılar.

Çocukların kendilerine has yetenekleri vardır. Her çocuk kendini farklı bir sanat dalıyla ifade eder. Çocuklar yeteneklerinin farkına varmak için sanata ihtiyaç duyarlar. Bizim de bu projedeki amacımız, öğrencilerimizi sanatın renkli dünyasına çekerek, sanatla tanıştırarak, sanatsal düşünme ve üretme becerisi kazandırarak estetik değerlerinin gelişmesini sağlamaktır.

Projemizde Roman ve Türk ortaklarımızla öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerini sağlayıp, özgüvenleri yüksek bireyler haline getirmeyi sağlayacağız. Projemizde çocuklar yaparak yaşayarak öğrenecekler, Web 2.0 araçlarıyla da eğlenerek yeni deneyimler keşfedecekler.

23-04-2024

Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 23.04.2024 19:13 - Görüntülenme: 10