I Can Learn Too eTwinning Projesi

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sevda ÇINGIL rehberliğinde I Can Learn Too eTwinning projesinde çalışmaya başladılar.  Her çocuk kendini ifade edebilmek, en az bir alanda başarılı olmak, çevresindekiler tarafından beğenilmek ister. Kendine güvenen bireyler olarak yetişebilmeleri için çocukların kendileri hakkındaki gerçeklerin farkında olmaları, yeteneklerini keşfetmeleri, yeteneklerini geliştirmek için gerekli çabayı göstermeleri ve kendileri hakkında olumlu düşünebilmeleri gerekmektedir. Mutlu ve okulu iyi olan bir çocuk okula keyifle gelecektir. Kesinlikle başarılı olacak ve kendini keşfedecektir. Öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerini sağlayarak özgüvenli bireyler olmalarını sağlayacağız.

19-02-2024

Yayın: 19.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 00:59 - Görüntülenme: 37