T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / POLATLI - Polatlı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri İlkokulu

EN GÜZEL DENEY-İM(eTwinning)

          Okulumuz 4-E sınıfı öğrencileri ve 2- D sınıfı  öğrencileri, öğretmenleri Serap ÖZKURT ve Tuğba KOYUNCU önderliğinde EN GÜZEL DENEY-İM eTwinning Projesinde yer alarak çalışamlarına başlamışlardır. Projemizin amacı  çocuklarımızın  yapılan deneyleri gözlemleyerek ve kendileri deney yaptıkça araştırma yapma, soru sorma ve merak etme istekleri oluşturmak. Basit, zararsız ama eğlenceli deneyler sayesinde çocuklar bilimsel aktivitelerde bulunmaktan keyif almaya başlamak. Özellikle günlük hayatta kullandığımız araç gereç ve malzemelerle yapılan deneyler sayesinde çocuklar bilimin hayatımızın bir parçası olduğunu keşfetmelerini sağlamak. Yaşadıkları çevrede olup biten fen ve doğa olaylarına dikkat etmeye başlamalarını sağlamak. Olaylar arasındaki neden sonuç ilişkilerini görmeye başmaları. Böylece, günlük hayatta karşılarına çıkan problemlere çözümler üretebildikleri için bilime katkıda bulunabileceklerini fark ederler. Projemiz de7-11yaş grubu ile bu sürece uygun olarak tasarlanmıştır.

          As children observe the experiments and experiment themselves, their desire to research, ask questions and wonder occurs.

          Thanks to simple, harmless but fun experiments, children begin to enjoy scientific activities. This is a 7-11 years experiment project

01-12-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.12.2021 - Güncelleme: 01.12.2021 23:51 - Görüntülenme: 160
  Beğen | 0  kişi beğendi